«

»

Anja Timmer verlaat ROCOV Twente

Na zo’n zes jaar voorzitterschap neemt Anja Timmer afscheid van ROCOV Twente. Anja heeft de afgelopen jaren op een heel bijzondere manier ROCOV Twente voorgezeten. Ze start vandaag met haar nieuwe functie als wethouder van Almelo.

Enerzijds was Anja altijd onafhankelijk zoals een voorzitter hoort te zijn en anderzijds was ze altijd heel betrokken. Ze gaf iedereen de ruimte dát in te brengen wat hij/zij namens zijn/haar organisatie wilde inbrengen, maar zorgde er ook voor dat er tijdens de vergadering niet verzand werd in details. Ze was heel helder en dat altijd op een vriendelijke manier.

De leden van ROCOV Twente zullen haar dan ook zeker missen. Ze wensen haar veel succes in haar nieuwe functie als wethouder van Almelo, waar ze heel erg op verheugt. Vandaag (10 juli 2012) start ze in Almelo als opvolger van Theo Schouten, portefeuillehouder ruimtelijke ordening en mobiliteit. In het kader van dat laatste zou het zomaar kunnen gebeuren dat de leden van ROCOV Twente Anja in haar functie als wethouder nog eens zullen treffen.

ROCOV Twente zoekt nu een nieuwe voorzitter. Gegadigden kunnen zich binnen twee weken aanmelden bij Regio Twente.

Geef een reactie